Кокіно Хорье - Купити, Орендувати або Продати Нерухомість та Послуги...

Коккіно Хоріо («Червоне село» англійською) — село, розташоване в регіоні Ханья на Криті , Греція .
Коккіно Хоріо знаходиться поблизу Плака, Альмірида, Гавалохорі, Калівес і Камбія.
історія
Печера в Коккіно Хоріо
У селі також розташований комплекс тунелів, які під час Другої світової війни використовували нацисти як артилерійську позицію. Територію придбав місцевий забудовник, який згодом побудував на цьому місці велику кількість будинків, знищивши в процесі стару вогневу точку. У 2006 році на вході в тунелі споруджено меморіал загиблим під час Другої світової війни.

Культура
Це було місцем зйомок фільму 1964 року «Грек Зорба» з Ентоні Куїном , Аланом Бейтсом , Ірен Папас та багатьма місцевими жителями. Доступ можливий, але не освітлюється.

Опис
У Коккіно Хоріо є три церкви: Святого Георгія, яка розташована біля входу в печеру і використовується в День Святого Георгія (23 квітня); Св. Катерини в селі, яка використовується 25 листопада. Головна церква, яка використовується щотижня та в інший час під час Великого посту/Великдня та Адвенту/Різдва, це Св. Хараламбос і розташована на сільській площі.


Також в селі є склодувна фабрика з ембріо таверною.

Над Коккіно Хоріо можна побачити пагорб дивної форми Драпанокефала або Калаподха (так названий під час венеціанської окупації). Берегова лінія на північний захід від села є надзвичайно цікавим місцем для прогулянок через формування ґрунту та печери, такі як печера Петсі (або Каравотопос). Інша печера під назвою Каталімата, розташована в центрі села, також є цікавим місцем.

Рекомендовані оголошення

Подивитись на мапі

Текущая дата и время: 2024-09-16 19:26:39