Коронавірус практично не торкнувся острів Кріт. На острові немає ризиків великих міст: невеликі села, де будинки стоять досить далеко один від одного, чотири невеликі міста, практично без міського транспорту, середземноморські вітри, що видують будь-яку заразу, і, звичайно, спекотне сонце, що випалює вірус з будь-якої поверхні. Греки дуже дисципліновані у дотриманні санітарних норм, що, ймовірно, пов'язане з історичною пам'яттю про чуму, яка в середньовіччі забрала половину населення острова.

Тому Кріт можна назвати райським островом, тихою гаванню в бурхливому океані життя. Власники вілл на Криті, рятуючи своїх рідних від пандемії, відправляли сім'ї на острів на максимально довгий час. Їхні рідні насолоджувалися сонцем і морем далеко від небезпеки зараження.

Потрапити на Кріт було складно, потрібно було мати шенгенську візу чи посвідку на проживання. Багато хто добирався кружними шляхами через Туреччину чи Каїр. Незважаючи на це, операції з нерухомістю продовжуються, у тому числі за програмою «Золота віза».

Ситуація з пандемією у світі залишається складною і ніхто не знає, коли відкриються кордони для вільного переміщення. Проте інтерес до купівлі нерухомості на Криті не зменшується. Виникає безліч питань: як можна зробити покупку дистанційно та з чого почати? Як відкрити рахунок та купити нерухомість зараз, поки кордони закриті? Важливо відзначити, що для отримання Золотої візи необов'язково купувати один об'єкт, можна придбати кілька та поступово. Коли сума інвестицій сягне 250 тисяч євро, можна подавати на Золоту візу. Головне – правильно оформити кожний об'єкт.

  1. Підписання договору : Спочатку підписується договір на комплексні послуги, включаючи підбір нерухомості, отримання податкового номера та відкриття рахунку у банку. Потім оформляється довіреність. У країнах СНД оформлення довіреності та всіх супутніх документів займає два-три тижні.
  2. Підбір об'єкта : Це найважчий етап, особливо якщо клієнт не має чіткого уявлення про бажаний об'єкт. Іноді клієнти знають, що хочуть купити, що спрощує процес. На цьому етапі вам, можливо, доведеться відвідати Кріт, щоб особисто оглянути об'єкти.
  3. Підготовка документів : Усі документи на обраний об'єкт надаються адвокату та юристу для підготовки контракту купівлі-продажу.
  4. Підписання договору : Договір купівлі-продажу може бути підписаний за дорученням без присутності клієнта. Після підписання договір реєструється в архіві та кадастрі, а дані заносяться до податкової звітності.

Таким чином, більшість кроків із придбання нерухомості можна зробити без фізичної присутності в Греції. Агентство нерухомості DomKrit допоможе вам на кожному етапі, забезпечуючи безпеку та зручність угоди.


agency

Наше агентство нерухомості Domkrit працює на ринку з 2004 року. Воно засноване на базі будівельної компанії DomKrit. Ми також маємо великий досвід у будівництві, ремонті. Ми працюємо безпосередньо з Греції та пропонуємо ріелторські послуги з підбору, продажу та оренди нерухомості.


Comments

Текущая дата и время: 2024-09-19 01:20:54